bahhise dekoru


Yüksek katılımla gerçekleştirilen genel heyette 2017 mali tablosu ve bilanço izah etti. Hava Şehir idaresi ve denetleme heyeti ibra edildi. Genel kurula katılan azalara görsel sunum gerçekleştirildi ve tüm hususlarda uzlaşma sağlandı.

Toplam 27 dönüm arazi satın alınan projede 29 Ekim tarihinde İstanbul Yeni Havaalanı'nın açılışının ardından inşaata başlanacağı belirtildi.

Armutlu'da butik sosyal hayat alanlarını projelerinde barındırarak başarılı çalışmalarına imza atan Erdem İnşaat Yalova Armutlu'da devam eden Tabiat Haneleri Projesinde son çalışmalarını yapıyor..

30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:30Bu haber 5084 kez okundu.

 Erdem İnşaat ; Armutlu Tabiat Haneleri Projesinde sona gelindi

9

İstanbul'a deniz otobüsü ile 70 dk. mesafede olan ve temiz havası, termal suları tabiat ve deniziyle turizmin göz bebeği olan Yalova Armutlu'da projeler yapan Erdem İnşaat Şimşek Haneleri projesinden sonra Doğa Haneleri projesini bitirdi. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği projede günlük hayatınıza değin her bir şey var. İstanbul'un yoğun stresinden kurtulmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Yalova Armutlu'da 2018 seneninde gelen doğalgaz ise bölgeye büyük değer kattı.

Hayat alanları dikkat çekiyor


Erdem İnşaat Armutlu Tabiat Haneleri Projesinde Türk hamamı, Fitness, Şelale, Çocuk oyun alanları, botanik bahçe gibi bir çok hayat alanlarının öne çıktığını görmek olası. Kalite hiç bir vakit tesadüf değildir sloganı ile çalışmaları sürdürülen Tabiat Haneleri Projesinde sona gelindi. Peyzaj işlerinin devam ettiği projeye alaka büyük oldu.

Neden Armutlu ?

İstanbul’a çok yakın olması bakımından en çok tercih edilen yerler arasında Yalova Armutlu geliyor diyen Erdem İnşaat idare heyeti inşaat ı Sedat Erdem “ Yalova Armutlu Termal, Deniz ve Doğa mükemmelinin bir arada olduğu çok güzel bir yer. Yakın zamanda doğalgazın gelmesiyle turizm alanında en çok tercih edilen yerler arasında olması ve İstanbul’a çok yakın olması neden Armutlu sualine cevaplamaktadır” ifadelerinde bulundu.

Kommentare